Image Image Image Image Image
Copyright 2015 Lastmoment

 

Scroll to Top

To Top

Diensten

Webdesign

In deze tijd kan je als professional niet meer zonder een website op maat. Een perfect webdesign ontstaat als er naast de vormgeving ook aandacht wordt besteed aan de structuur, de navigatie en de interactie. Lastmoment is gespecialiseerd in al deze onderdelen.

meer info

Photography

Website bezoekers zijn vooral visueel ingesteld. Relevant beeld materiaal is daarom bepalend voor de kwaliteit van een website. Het verbetert de user experience en vergroot de klantbinding. Lastmoment verzorgt professionele fotografie, die perfect aansluit op het design.

meer info

Movies

Online video is een groeiende trend en steeds meer websites maken hier gebruik van. De combinatie van beeld en geluid zorgt voor een snelle en aantrekkelijke manier  om informatie te delen. Het houdt bezoekers langer op een site en de boodschap wordt beter onthouden. Lastmoment speelt hier op in en produceert naast beeldmateriaal ook professionele online films voor ieder bedrijf.

meer info

Graphic Design

Bij een professionele website hoort een huisstijl van kwaliteit. Een huisstijl is van groot belang voor de uitstraling en presentatie naar de klant en zorgt voor een goede eerste indruk. Lastmoment ontwerpt een passend logo met bijbehorende visitekaartjes, briefpapier/briefhoofd en enveloppe.

meer info

Social media

Facebook is het grootste social media netwerk van de wereld en met een netwerk van circa 6,5 miljoen Nederlanders niet meer weg te denken als het gaat om de marketing van je bedrijf. Niet alleen grote merken hebben succes op Facebook, ook kleine ondernemingen gaan graag direct met (potentiële) klanten in gesprek. Maar wil je het goed doen en profijt hebben van Facebook, dan kost het veel tijd en expertise.
Met Lastmoment helpen wij je om als bedrijf een actieve en opvallende deelnemer te worden op Facebook, om in contact te komen met je fans en hier de vruchten van te plukken.

meer info

Copywriting

Een goede tekst zet mensen in beweging. Het informeert, inspireert, entertaint, emotioneert en/of zet mensen aan het denken. Wat is uw doel en wie wilt u bereiken?
Onze copywriters verdiepen zich graag in het DNA van uw bedrijf en in uw doelgroep en leveren foutloze en heldere teksten op maat.
De duidelijke structuur en opbouw optimaliseren de leesbaarheid, en door het toepassen van slimme SEO trucjes wordt uw vindbaarheid in Google vergroot.

meer info

Wallpainting

Een muurschildering op maat is dé manier om net even op te vallen in de massa.
Of u nu kiest voor een afbeelding van uw huisstijl, logo, product, sfeerbeeld of vrij werk, wij zorgen ervoor dat niemand om uw bedrijf, product of dienst heen kan.

meer info