Image Image Image Image Image
Copyright 2015 Lastmoment

 

Scroll to Top

To Top

Filosofie

Over ons

Lastmoment ontwerpt en creëert websites op maat voor het midden- en kleinbedrijf. Alle door ons gemaakte websites starten als een photoshop concept en eindigen als een geoptimaliseerde werkende website op maat gemaakt voor de klant. Wij maken geen gebruik van standaard sjablonen (templates) voor onze ontwerpen.
Want het grafische ontwerp moet overeenkomen met de ‘looks’ van alleen uw bedrijf. Onze webontwerpers werken met u samen om met verschillende ideeën en concepten te komen gebaseerd op de specifieke wensen van u.

 

Klantenservice

Lastmoment verstaat de uitgangspunten van het online zakendoen en het belang van actieve aanwezigheid op het world wide web.
Wij zijn altijd voor u beschikbaar, op iedere dag, op ieder uur. Onze staf staat steeds gereed om voor u te werken. Daarom zal er voortdurend een webontwerper of een webontwikkelaar voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden, met u samen te werken en zodoende tegemoet te komen aan al uw wensen en eisen die u aan uw website stelt.
Een goede werkrelatie met de klant is het belangrijkste uitgangspunt van de werkwijze van ons bedrijf.

Eenvoudige navigatie

Uw klanten hebben een drukke agenda, een actief bestaan. Zij willen geen tijd verdoen met het lang zoeken op uw website naar specifieke produkten of diensten. Als uw klant aanneemt dat het produkt of de dienst waar hij naar zoekt niet bij u beschikbaar is dan gaat hij elders zoeken.
Daarom verzekeren wij u dat de lay-out van uw website voorziet in eenvoudig en doelgericht zoeken op uw website door uw klant en hem op deze wijze helpt snel te vinden wat hij zoekt en voorkomt dat hij elders gaat shoppen.

Originele ontwerpen

Uw ontwerp zal de enige zijn in zijn soort en zal u positief onderscheiden van uw concurenten.
Uw klanten zullen onder de indruk zijn van uw website en de presentatie daarin van uw produkten en diensten. Wij gebruiken GEEN sjablonen of ontwerpen die eerder voor anderen ontwikkeld werden. Ons ontwerpteam zal ieder ontwerp vanaf de bodem opbouwen voor ieder afzonderlijk project.

Marktonderzoek

Voor de uitwerking van enig idee of concept zullen wij een klein marktonderzoek doen op basis van het profiel van uw onderneming. Dit proces zal voor ons mogelijkheden openen om de ervaring van onze klanten met het web te verbeteren en hen op deze wijze direct een voorsprong te geven op de concurentie.
Wij zorgen er voor dat uw webontwerp uw bestaande klantenkring zal uitbreiden en nieuwe klanten zal aanbrengen.

Ontwerp garantie

Wij staan in voor een visueel aantrekkelijke website die uw klanten tevreden zal stellen. Dit houdt ook in dat onze klanten – indien gewenst- recht hebben op een ongelimiteerd aantal herzieningen en aanpassingen. U mag het webontwerp zo vaak als nodig aanpassen en wijzigen totdat er een perfect produkt staat. Dit zal niet tot extra kosten leiden.