Image Image Image Image Image
Copyright 2015 Lastmoment

 

Scroll to Top

To Top

Nieuws

23

feb
2012

In Nieuws

By lastmoment

Lastmoment is proud to present … Rosa!

On 23, feb 2012 | | In Nieuws | By lastmoment

Lastmoment is proud to present zijn nieuwe blogger Rosa. Zij zal wekelijks actuele onderwerpen beschrijven in Lastmoment’s weblog.
Een geactualiseerde blog op je site vergroot het aantal bezoekers. Waarom? Je website wordt sneller gevonden, het Internet verkeer op je site neemt toe, blogcontent wordt eerder gedeeld via social media dan overige bedrijfsinformatie en je laat op een informele en persoonlijke manier zien wie je bent en wat je doet.
Rosa schrijft online stukken met een persoonlijke touch en verdiept zicht graag in onderwerpen als social media, marketing, web 2.0 en online communicatie. Ze heeft haar opleiding gevolgd aan de School of Communication Media and Music en is afgestudeerd met een onderzoek over social media marketing. Daarnaast volgt ze een post-hbo opleiding tot docent dansexpressie.

“Alle aspecten van communicatie, zowel verbaal als non-verbaal, online en offline, het gesproken als het geschreven woord, fascineren mij en daarom hou ik me er iedere dag beroepsmatig mee bezig. Voor meer info over een blog op maat of andere vragen mail me op info@rosaxpress.nl