Image Image Image Image Image
Copyright 2015 Lastmoment

 

Scroll to Top

To Top

Social media

Facebook is het grootste social media netwerk van de wereld en met een netwerk van circa 6,5 miljoen Nederlanders niet meer weg te denken als het gaat om de marketing van je bedrijf. Niet alleen grote merken hebben succes op Facebook, ook kleine ondernemingen gaan graag direct met (potentiële) klanten in gesprek. Maar wil je het goed doen en profijt hebben van Facebook, dan kost het veel tijd en expertise.
Met Lastmoment helpen wij je om als bedrijf een actieve en opvallende deelnemer te worden op Facebook, om in contact te komen met je fans en hier de vruchten van te plukken.

Facebook bedrijfspagina ontwerpen en opzetten v.a. € 250,-

Welke diensten bieden wij aan?

 • Facebook bedrijfspagina ontwerpen en opzetten
  Ontwerp van de profiel en omslagfoto, timeline en profiel vullen met tekst en beeld, fotoalbums aanmaken, ontwerp van een persoonlijke contact app.
 • Facebook apps op maat ontwerpen
  Ontwerp van diverse app, zoals een contact-app, een nieuwsbrief-app, een vind-ik-leuk- app of een app die naar je website linkt.
 • Facebook bedrijfspagina beheer
  We zorgen voor een actief beheer, zodat je bedrijfspagina actueel is en je zichtbaar blijft op de startpagina van je fans. Dit betekent dat we meerdere keren per week originele, passende en aanstekelijke postings plaatsen, die je fans aanspreken en reacties uitlokken. 1 like of reactie van een fan op een posting van jouw bedrijf wordt gezien door wel 40 van zijn vrienden! We gebruiken teksten, foto’s en video’s, alle soorten communicatie-uitingen om de interactiviteit te bevorderen. Ook houden we rekening met het tijdstip van posten, de frequentie en de tone of voice.
 • Facebook win-acties
  We bedenken gerichte promotie-acties voor meer interactie met je fans en voor het uitbreiden van je fanbase (het krijgen van meer likes).
 • Visuele en tekstuele content ontwerpen
  We ontwerpen visuele en tekstuele content op maat, zodat je fans jouw content nog meer gaan liken en delen.
 •  Aanvullende Social Media
  Naast Facebook kunnen we ook andere social media inzetten, zoals Pinterest en Twitter.

 

Tarieven

 • Facebook bedrijfspagina ontwerpen en opzetten vanaf € 250,00 excl. BTW (Op basis van uitgebreide bedrijfsinformatie en aangeleverde huisstijlelementen en beeldmateriaal)
 • Make-Over Prijzen op aanvraag (Het visueel en inhoudelijk opfrissen van een bestaande facebook bedrijfspagina: analyse bestaande pagina, plaatsen van diverse postings, ontwerpen van de omslagfoto en apps naar keuze, advies op maat)
 • Facebook bedrijfspagina beheren met posting-strippenkaart Prijzen op aanvraag (10 postings per maand)
 • Marketingacties op maat voor het uitbreiden van je fanbase
  Prijzen op aanvraag
 • Het inzetten van aanvullende social media. Bijv. Pinterest, Twitter, Youtube etc.
  Prijzen op aanvraag