Image Image Image Image Image
Copyright 2015 Lastmoment

 

Scroll to Top

To Top

Webdesign

In deze tijd kan je als professional niet meer zonder een website op maat. Een perfect webdesign ontstaat als er naast de vormgeving ook aandacht wordt besteed aan tekst, structuur, navigatie en interactie. Lastmoment denkt in het hele proces met u mee en levert een website in de stijl van uw organisatie.

Lastmoment ontwerpt en bouwt al een website v.a. € 1.499,-

Welke diensten bieden wij aan?

Wij begrijpen dat u als klant vooraf duidelijk wilt weten wat de kosten zijn voor het bouwen van een website. Echter is de ene website de andere niet, daarom kunnen wij ook niet voor elk ontwerp hetzelfde bedrag hanteren.

De prijs voor het maken van een website wordt onder andere bepaald door het aantal webpagina’s, het wel of niet zelf bijhouden van de website door middel van een Content Management Systeem (CMS) en eventueel extra items zoals een contactformulier, offerteformulier, een uitgebreid portfolio met foto’s en/of videos of andere speciale wensen.

Via onze contact pagina geven we u graag de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of om andere vragen met betrekking tot onze tarieven en/of diensten te stellen. Om de offerte zoveel mogelijk op maat te maken vragen wij u zoveel mogelijk wensen en eisen in de aanvraag te vermelden.